Loading...
Laatst toegevoegd

Ken jij ze al?

In Schorsbos kennen we de typetjes Geel, Groen en Wit. Zij zijn dol op carnaval! Maar wat is dat nou eigenlijk en wat hoort er allemaal bij? Volg ze op Youtube!

Zijne Dorstlustige Hoogheid Prins Felix d’n Urste

Samen met Adjudant Bart en de Hofdames. Schorsbos Kwèkt!

Opening Jeugdcarnaval

Op carnavalsvrijdag vindt ’s ochtends het scholencarnaval plaats. Zijne Dorstlustige Hoogheid Prins Felix d’n Urste gaat samen met zijn gevolg de basisscholen van Schorsbos bezoeken en een feestje bouwen. Waarna ’s middags het feest gezellig verder gaat in de Spiegeltent met de Opening Jeugdcarnaval. Er staan heel wat leuke dingen op het programma, zoals een optreden van Robert & Sabine (die hét jeugdlied Dans Zwaai Spring Draai zullen zingen), de bekendmaking van de scholenwedstrijden en nog veel meer!

Datum: vrijdag 1 maart 2019
Locatie: Spiegeltent (Markt, Schorsbos)
Aanvang: 13:00uur
Entree: gratis voor jong & oud

PS wist je dat…de wagens die door de scholen (groep 7/8) in de weken voorafgaand aan carnaval gebouwd zijn, worden opgehaald? Deze worden naar de Markt gebracht en daar kan iedereen ze bekijken. Zijne Dorstlustige Hoogheid Prins Felix d’n Urste, Adjudant Bart en Burgemister Ralph zullen dan deze wagens beoordelen (zie bericht Wedstrijd Optocht) en de winnaar bekend maken! Jij komt toch ook?

 

Carnavalsmuziekskes

  1. Dans Zwaai Spring Draai Schorsbos Jeugd (gezongen door: Robert en Sabine) 3:26
  2. Wij Slaan Nooit Een Feestje Over Gebroeders Ko 3:39
  3. Bobbelen Snollebollekes 2:59
  4. Liever Te Dik In De Kist Stef Ekkel & Rene Karst 3:56
  5. Cowboys en Indianen De Dikdakkers 3:08
  6. Countrydans De Havenzangers 2.0 3:14
Klappers