Over Club van 100

Sinds 2000 organiseert de Club van 100 voor mensen met een handicap het Krek Wa Anders Bal op de zondag voor carnaval, omdat zij ook een carnavalsfeest verdienen.
History

Maatschappelijke Betrokkenheid

Een onderdeel van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is de Maatschappelijke Betrokkenheid (respect voor de sociale kant; de mens). De manier waarop men iets teruggeeft aan de samenleving. Laat zien dat je Maatschappelijk Betrokken bent met het Krek Wa Anders 'keurmerk'! Klik hier om informatie te krijgen over hoe jij het keurmerk kan krijgen.

Feestnummer

De artiesten: Theo van Veghel, Peter Hellings, René Ulehake, Arno Sloot en Arnold van Osch maken er al jaren een geweldige middag van voor gehandicapten met hun optredens. Maar nu hebben deze geweldige mannen hun handen ineen geslagen voor het Krek Wa Anders Bal. “Zo’n fantastisch initiatief met een bijzonder publiek verdient ook iets speciaals”, vertellen de mannen enthousiast. Zomer 2018 zijn Theo van Veghel, Peter Hellings, René Ulehake, Arno Sloot en Arnold van Osch vaker bij elkaar gekomen om samen een speciaal lied te maken en op te nemen voor het Krek Wa Anders Bal. Het resultaat: WE BOUWEN EEN FEESTJE!

De Artiesten

Deze geweldige personen entertainen al jaren de bezoekers van het Krek Wa Anders Bal.

Vrijwilligers & Leden

De organisatie van het jaarlijkse Krek Wa Anders Bal is niet mogelijk zonder de vrijwilligers en de leden. De leden van de Club van 100 zijn personen/bedrijven die een warm hart toe dragen aan het Krek Wa Anders Bal met een kleine financiële jaarlijkse bijdrage. Zij dragen met carnavaleske activiteiten met trots het Club van 100 Schild!  

Fotootjes

Met dank aan de vele foto's die jaarlijks gemaakt worden door iedereen! Hieronder een paar fotootjes van Krek Wa Anders Bal, editie 2018.
Item 3

Donatie van c.v. Net Nie

Item 3

Prins Felix d'n Urste

Item 3

Bezoekers Krek Wa Anders Bal

Item 3

Hofkapel

Item 3

Bezoekers Krek Wa Anders Bal

Item 3

Optreden Rene Ulehake

Item 3

Gezellige Drukte bij Heerenmeester

Item 3

Ballonnen!

Item 3

Lekker Dansen

Item 3

Groepsfoto

Item 3

Samen zingen

Item 3

Polonaise lopen

Contact

Wil je meer informatie over het lidmaatschap van de Club van 100? Wil je weten hoe jij het Krek Wa Anders Keurmerk kan krijgen? Wil je vrijwilliger worden? Of wil je iets anders weten over het Krek Wa Anders Bal? Wij horen het graag!