loading image

Over Club van 100

X

  • Home
  • Over Club van 100

We gaan voor de 100!

Al jaren organiseert de Club van 100 voor mensen die krek wa anders zijn, het Krek Wa Anders Bal. Omdat zij ook een carnavalsfeest verdienen. Maar deze organisatie is niet mogelijk zonder de vrijwilligers en de leden. De leden van de Club van 100 zijn personen/bedrijven die een warm hart toe dragen aan het Krek Wa Anders Bal met een kleine financiële jaarlijkse bijdrage.

“We hopen de 100 leden te bereiken, vandaar ook de naam Club van 100.” Zegt Ria van Deuren, voorzitter van de Club van 100. Ria heeft tijdens carnaval 2017 ook de titel Moeder van Schorsbos gekregen. “En ook mensen die krek wa anders zijn horen onder de vleugel van Moeder van Schorsbos”, aldus Ria. Ria van Deuren en Mascha van Drunen-van Deuren organiseren al jaren met veel plezier het jaarlijkse Krek Wa Anders Bal. “Het is zo genieten om iedereen tijdens het Krek Wa Anders Bal te zien. Mijn carnaval kan dan al niet meer stuk.” Geeft Mascha aan.

En een grote dank je wel ook naar de artiesten die zich jaarlijks belangeloos inzetten voor het Krek Wa Anders Bal:

Peter Hellings | Theo van Veghel
Rene Ulehake | Arno Sloot
Arnold van Osch

 

Nu alleen nog de 100 leden. Vandaar ook deze oproep vanuit de organisatie van de Club van 100. Voor een gift van 55 euro per jaar ben je al lid. Hiervoor krijg je ook ieder jaar het jaarplaatje. Nieuwe leden ontvangen ook het bijbehorende draagschild. Wil je lid worden of wil je meer informatie over het lidmaatschap of Krek Wa Anders Bal? Dan kan je mailen naar clubvan100@geminteraod.nl.

WE BOUWEN EEN FEESTJE!

De artiesten: Theo van Veghel, Peter Hellings, René Ulehake, Arno Sloot en Arnold van Osch maken er al jaren een geweldige middag van voor gehandicapten met hun optredens. Ook dit jaar zijn ze allen van de partij. Maar nu hebben deze geweldige mannen hun handen ineen geslagen voor het Krek Wa Anders Bal. “Zo’n fantastisch initiatief met een bijzonder publiek verdient ook iets speciaals”, vertellen de mannen enthousiast. Het Krek Wa Anders Bal dat ieder jaar op de zondagmiddag voor carnaval plaats vindt, staat al een jaar van te voren geblokt in hun agenda’s.

Afgelopen zomer zijn Theo van Veghel, Peter Hellings, René Ulehake, Arno Sloot en Arnold van Osch vaker bij elkaar gekomen om samen een speciaal lied te maken en op te nemen voor het Krek Wa Anders Bal. Het resultaat: WE BOUWEN EEN FEESTJE! De artiesten zullen op zondagmiddag 24 februari in De Heerenmeester live het nummer samen zingen en de CD presenteren.