http://geminteraod.nl/wp-content/uploads/2017/10/Veertjes.jpg

Rabobank Clubkas Campagne: Stem op ons!

Geminteraod – Raodwachters – Krek Wa Anders Bal

Help mee om voor onze club een mooie donatie te scoren!

 

De Geminteraod is een vereniging die zich inzet voor de Jeugdclub Raodwachters van Schorsbos, het Krek Wa Anders Bal en behoudt van oude tradities. De Jeugdclub Raodwachters is er voor alle kinderen in Schorsbos, het Krek Wa Anders Bal is het carnavalsfeest voor mindervaliden. Twee groepen die afhankelijk zijn van sponsoren.

Dit jaar organiseert Rabobank Hart van De Meierij voor de vierde keer dé donatie-actie voor verenigingen en stichtingen om een mooie financiële bijdrage te kunnen ontvangen.

De leden van Rabobank Hart van De Meierij (kernen Schijndel, Boxtel, Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel) mogen stemmen en bepalen daarmee hoe € 200.000 over de deelnemende clubs wordt verdeeld. Hoe meer stemmen we krijgt, des te hoger onze donatie wordt.

 

WAT MOET JE DOEN?

Ben je al lid van Rabobank Hart van De Meierij?
Rond 15 november ontvang je een unieke code per post waarmee je op de site van Rabobank Hart van De Meierij kan stemmen. Wij zijn te vinden onder Geminteraod Tegen D’n Draod in Schijndel. Het stemmen kan van 15 t/m 30 november 2017.

 

Ben je nog geen lid van Rabobank Hart van De Meierij?
Meld je dan voor 20 november 2017 aan als lid via:
https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?c=context&lword=Hart-van-De-Meierij

Dit kost nog geen minuut! Daarna ontvang je een unieke code per post waarmee je kan stemmen.

 

STEMMEN!

Stem op ons Geminteraod Tegen D’n Draod in Schijndel voor 30 november 2017 via: Stemmen Rabobank Clubkas Campagne

Door te stemmen op ons help je de jeugd en de mindervaliden in Schijndel met een prachtig carnavalsfeest! Namens alle kinderen en mindervaliden en ons: ENORM BEDANKT!

 

PS je krijgt 5 stemmen, aangezien je er maximaal 2 per club mag geven zouden we je willen vragen om er ook 2 aan Stichting Karnaval Schijndel (Schorsbos Kinderliekusfist) te geven!

Foto: Krek Wa Anders bal Schijndel 2015 | Foto met optreden van Zangduo ZUS.