loading image

Groot Nieuws!

X

Groot Nieuws!


Heb je het grote nieuws al gehoord? Er is een compleet vernieuwd carnavalslesprogramma voor de basisscholen in Schorsbos/Schijndel!

De jeugd heeft de toekomst! De meest bekende leus die altijd en overal terugkomt. Zo ook bij het Schorsbosse carnaval is het van belang dat de jeugd het feest der feesten blijft vieren. Maar hoe krijgen we de jeugd net zo enthousiast als ons?

Met deze vraag in gedachte, is de werkgroep Jeugd van de Geminteraod in samenwerking met Minister van Jeugdzaken gaan brainstormen. Met als resultaat dat er een vernieuwd lesprogramma is samengesteld voor de basisscholen in Schijndel. Het plan van aanpak voor dit lesprogramma is uitvoerig besproken met Skopos Directeur en de betreffende leraren/verantwoordelijken. Het is gepeild bij ouders en andere vrijwilligers. Iedereen is enthousiast! En nu gaan alle 8 basisscholen het vernieuwde lesprogramma komend jaar inzetten! Het lesprogramma Carnaval in Schorsbos is van en dóór Schorsbosse carnavalvierders.

En wat staat er allemaal op het programma? Nou, vanalles! Van film, nieuw jeugdcarnavalsnummer, vloggen tot aan wedstrijden (in samenwerking met Schijndelse winkeliers). Fantastisch toch?! Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat we de scholen mogen bezoeken en vertellen over het feest der feesten: CARNAVAL!

Delen:

Related post

X